A sütikre támaszkodva próbáljuk kitalálni, hogy hogyan tudjuk weboldalunkat még egyszerűbbé tenni számodra.
Kik vagyunk, és miért tudjuk, hogy segíthetünk Neked?

A Kreatívellátó már jóval több, mint alkotóműhely és kreatív hobby webáruház. Évekkel ezelőtt azért jött létre, mert gyermekeim mellett alkotó és teremtő nővé is akartam válni. Segíteni akartam, hogy mások is kipróbálhassák és megtalálhassák önmagukat a művészi önkifejezésben. A nyitáskor csak reméltük, hogy egyszer majd eljutunk oda, ahol most vagyunk.

Webshopunk a lehetőségek és termékek színes palettája. Üzletünk otthon-meleg kuckó, melybe visszatérő vásárlónkként mindig hazavárunk, s kedves vendégként fogadunk, ha először jársz nálunk.

Hittem és hiszek a kézműves tevékenységek gyógyító erejében. Tudom, hogy környezetünk nemcsak szebb, teljesebb is lesz egy-egy saját kezünkkel készített, saját gondoltunkkal formált darab által. Kezdőként és haladóként is szeretettel látunk workshopjainkon, nyitvatartási időben pedig nemcsak vásárolhatsz, hanem szakértői tanácsokat is kaphatsz anyagválasztáshoz és kivitelezéshez egyaránt.

A Kreatívellátó többé nemcsak egy anyává lett lány álma. Mostanra anya-lánya siker, igazi családi vállalkozás. Legyél te is kreatív alkotó családunk tagja! Látogass el hozzánk, vagy csatlakozz Facebook csoportunkhoz!

Brigi & Andi