Amikor anya lettem, gyorsan megtanultam a saját vágyaimat háttérbe szorítani.
Valahogy természetessé vált másokat előre engedni, minden pillanatomat kitöltötte az a szeretetteli ragyogás és féltés, amit a gyermekeim léte jelentett számomra. Aztán megnőttek és már nem kellettem nekik minden percben.
És akkor rájöttem: ideje visszacsatolni a szárnyaimat és újra megtanulni repülni. Először csak néhány szép papírt vettem: az első fiam és az első scrapbook albumom. Azután lett néhány festékem, észrevétlenül belopózott pár gyöngy, egy- két különleges fonal...és végre már tudtam, hogy az alkotásban újra önmagam lehetek.
A Kreatívellátó azért jött létre, hogy Neked is segítsek kiteljesedni. A lehető legtöbb alkotói technikát szeretném megismertetni Veled, a széles termékpalettával pedig biztosítani szeretném számodra, hogy eszközből sose legyen hiány.
Legyél akár fiatal, akár kis- vagy nagymama, macsó vagy hipszter: hiszek Benned. (Akkor is, ha éppen Te nem hiszel magadban.) Mindannyiunkban ott van a tehetség, mindannyian képesek vagyunk létrehozni valami többet! Nem számít, hogy ismerősen simul-e kezedbe az ecset vagy már a gyurmázást is utáltad az óvodában: légy az, aki vagy! Segítek.

Brigi